Video: Eesti jalgpallinaiskond alistas Leedu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna.
Eesti jalgpallikoondislane Signy Aarna. Foto: Toomas Tatar

Naiste jalgpallikoondis võõrustas kahe päeva jooksul teistkordselt Leedut. Eilse kohtumise kallutasid eestlannad enda kasuks 3:0, tänase mängu lõppskooriks oli 2:0.

Eesti suutis kohtumist Saron Läänmäe tabamuse toel 11. minutil juhtima minna. Võrdseks kujunenud avapoolajal rohkem väravaid ei löödud. Teisel poolajal oli eestlannadel mitmeid võimalusi ning väravaraame tabasid nii Lisette Tammik kui vahetusest sekkunud Signy Aarna. Samuti säras mitme hea tõrjega Leedu väravavaht Viktorija Magalinskaja. Tänase võidu kindlustas Aarna 88. minuti värav, kirjutab jalgpall.ee.

Koondise peatreener Keith Boanas ei olnud võidule vaatama hoolealustega lõpuni rahul. «Ma olin rahul rohkem sellega, mida nägin meie esimeselt koosseisult, sest tegime rohkelt vahetusi. Ma ei olnud teisel poolajal rahul meie kogenud mängijate tegutsemisega. Ma ei ütle ühtki paha sõna noorte osas, kes alles sulanduvad siia naiskonda, aga kogenumad mängijad oleksid pidanud paremaid otsuseid tegema. Ma ei ütle seda kõigi kohta – näiteks Daniela Mona Lambini tõime sisse vasakkaitsesse, kus tal õnnestus edukalt takistada vastaste number kümmet (Simona Velickaite – toim).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles