Kullamäe: rünnakul lasime sisse palju eksimusi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Rein Murakas

Tartu Rocki korvpallimeeskond teenis Balti liiga veerandfinaalseeria avamängus koduplatsil Liepaja üle 59:49 võidu, kuid kohtumise lõpus oldi samas vahepeal juhtimas ka 15 punktiga.

«Raske mäng, tegemist oli klassikalise play-off’i kohtumisega. Rünnakul oli palju eksimusi, kuid kaitse poole pealt olen meeskonna esitusega rahul,» tõdes Rocki peatreener Gert Kullamäe pärast kohtumist.

Mõlemad meeskonnad olid hädas visketabavusega. Rock tabas 45st kahepunktiviskest vaid 13. Samas kaugvisete protsent oli väga korralik ning 15st üritusest läbis korvirõnga 7. Viimase statistilise näitaja eest tuleb eelkõige tänada vanameister Valmo Kriisat, kes tabas kõik kolm teele saadetud kolmepunktiviset ning korjas sellega kokku üheksa punkti. Rocki resultatiivseim oli 12 silmaga Janar Talts.

«Rünnakul tuli ette kergeid eksimusi. Palju eksiti hästi lihtsatel visetel ning kahepunktivisete protsent oli ikka halb, lisaks tuli sisse mitmed pudistamised ja pallikaotused,» tõdes Kullamäe. «Kokkuvõttes oli meie kümnepunktiline võit õiglane tulemus»

Seeria korduskohtumine on 3. märtsil kavas Liepajas ning poolfinaali pääseb kahe matši peale rohkem punkte visanud meeskond. «Suures plaanis ei ole vahet, kas edu on 10, 12 või 14 punkti. Loomulikult on kahju, et lõpus lasime vastase lähemale ning lubasime neile kaugviske tabada,» vaatas Kullamäe järgmise nädala matšile ette. «Kokkuvõttes on seeria mõistes esimene poolaeg nüüd läbi ja meie juhime kümne punktiga. Kokkuvõttes võib rahul olla, kuid pahupoolele jäävad ikkagi lihtsad eksimused.»

Rocki ja Liepaja vahelise duelli võitja lägeb poolfinaalis vastamisi lätlaste Ventspilsi või soomlaste Pyrintoga. Selles paaris saavad asjad selgeks 4. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles