Mägikotkas Harri Olli tembutab Falunis

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Olli.
Harri Olli. Foto: SCANPIX

Soome koondise suusahüppaja Harri Olli sai Falunis toimuval MMil suure mäe võistlusel 43. koha ning käitus taas nii nagu vanasti.

Pahapoisi mainega Olli on viimastel aastatel oma käitumist parandanud nii sportlase kui inimesena, ent Falunis naasis mees taas vanade liistude juurde, jättes ajakirjanikud pärast ebaõnnestunud võistlust intervjuudest ilma.

«Ma ei jaksa,» oli Olli lühike põhjendus kommentaaridest loobumiseks.

Maailmameistrivõistluste hõbedamees on aastate jooksul kolmel korral koondisest välja visatud ning teda on ümbritsenud ka muid skandaale. 2008. aasta Oberstdorfi suusalennu MMil nähti teda õhtul pidutsemas. Sama aasta augustis jõi Olli end purju suvisel GP-etapil ning jäi hiljaks hommikul väljunud meeskonna bussile. Samal suvel jäi ta kodumaal vahele ka alkoholijoobes olekus autorooli istumisega.

2009/2010 hooaja alguses läks ta ühe võistluse eel baaris tülli oma kihlatuga ning ründas kaaslast joogiklaasiga. 2010. aasta novembris ei olnud Olli oma hüppega rahul ning näitas seejärel telekaamerasse keskmist sõrme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles