Neuville tahab Hyundailt paremat autot

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas Hyundai meeskonnas sõitev belglane Thierry Neuville on andnud oma tiimile mõista, et ootab neilt autoarenduse osas rohkem, kui nad seni on teinud, kirjutab ERR Sport.

Belglane tuli hooaja teisel rallil Rootsis Sebastien Ogieri järel teiseks, kuid ütles seejärel, et kiiruse kasv tuli pigem temalt kui autolt.

«Kahe Volkswageni edestamine oli võimatu, seega pean olema uhke selle üle, mida suutsime saavutada, ent alati tahame teha rohkem tööd,» ütles sarjas teist kohta hoidev Neuville ajakirjale Autosport.

«Teame, et kõik annavad endast meeskonnas parima, kuid tahame veel rohkem uuendusi, et olla teistele lähemal. Nicolas (Gilsoul, kaardilugeja – toim.) ja mina suutsime Rootsis midagi erilist, kuid me ei suuda seda iga kord,» lisas Neuville.

«Meil on rohkem teadmisi kui eelmisel aastal ja see aitab, kuid peame siiski endast rohkem andma,» ütles meeskonna juht Michael Nandan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles