Korvpallilegendid aitasid Rapla Korvpallikoolil osta Eesti esimese viskemasina

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viskemasin.
Viskemasin. Foto: raplakk.ee

Esimesena Eestis soetas Rapla Korvpallikool endale USAs väga laialdaselt kasutuses oleva individuaalse treeningu vahendi – viskemasina ehk shooting guni. Täna pannakse viskemasin Rapla poole teele. 

Viskemasin asendab viskamisel lauavõtjat ning söötjat ja võimaldab seega mitmekordistada ajaühikus sooritatavate visete arvu (kuni 800 viset tunnis), kirjutab klubi kodulehekülg. Viskemasinat saab seadistada vastavalt treenija soovile, muuta söötude tugevust, nurka ning intervalli. See omakorda lubab teha erinevaid mängulisi viskeharjutusi ning viia mängijate individuaalse treeningu täiesti uuele tasemele. 

Suurele investeeringule Rapla ning Eesti korvpalli tulevikku on seni õla alla pannud korvpallilegendid – Taavi Reigam, Aivar Kuusmaa, Veiko Jurkatamm ning Harri Drell, poliitik Kalle Palling ja ettevõtja Tõnu Kipper. Siiski on osa masina maksumusest ning transpordikuludest veel katmata. Soovijad saavad samuti anda oma panuse uute Kuusmaa viskekäega mängijate kasvamiseks, annetused Rapla Korvpallikoolile on teretulnud. Kõikide toetajate nimed kantakse masinale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles