Kalev/Cramo palkas NBA draftis valitud ja tänavu Euroliigas mänginud mehe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo sõlmis lepingu Keith Bensoniga, kes saabub Tallinna juba homme hommikul Leedust, kus ta mängis Klaipeda Neptunase rivistuses. 

2011. aastal Atlanta Hawksi poolt NBA drafti teises ringis ehk kokkuvõttes 48. mehena valitud 2.11 pikk keskmängija mängis käesoleval hooajal kaasa nii Euroliigas kui ka EuroCup sarjas. Eelmisel hooajal pallis ta VTB Ühisliigas Tsmoki-Minski meeskonnas, kus kogus keskmiselt 15,6 punkti (liiga 9. koht) ja 7,7 lauapalli (liiga 3.) mängus.

Kalevi peatreeneri Alar Varraku sõnul sai Benson valitud sarnasuse tõttu Elegariga. «Ta on oma pikkuse kohta väga liikuv ning seetõttu sobib loodetavasti me meeskonda hästi. Ta tegi eelmisel hooajal Minskis väga muljetavaldava hooaja ning loodetavasti suudab ka me võistkonnaga kiiresti kohaneda,» lisas Varrak.

Lisaks Bensonile jõuti täna katseaja pikendamises kokkuleppele ka Oleksi Petšeroviga, keda näeb platsil juba homme St. Peterburi Zeniti vastu. Mäng Audentese Spordihallis algab kell 13 ning pileteid on võimalik soodsalt soetada Piletilevist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles