Levadiaga liitunud Kaimar Saag: see on minu klubi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag
Kaimar Saag Foto: Tairo Lutter

Viimase kahe aasta Eesti jalgpallimeister Levadia teatas, et klubiga liitub Eesti koondise ründaja Kaimar Saag. Meeskonnaga liitusid ka endine Infoneti poolkaitsja Maksim Lipin ja soomlasest kaitsja Juuso Laitinen.

Eesti koondise eest 43 mängu pidanud Saag mängis Levadias ka aastatel 2005-2007. Hiljem on ta mänginud Taanis ja Rootsis, viimati esindas ta Assyriska meeskonda. «Levadia on minu klubi ning huvi oli mõlemapoolne. Mõttetu on ennast vägisi välismaale suruda, kuna võib juhtda, et jään pingile või saan vähe mänguaega,» rääkis Saag.

Ründaja sõnul ta uue lepinguga rahul. «Mõnes mõttes on see ikkagi edasiminek. Varem tammusin koha peal. Saan rahvale tõestada, et oskan mängida. Tuleb hakata võrku sahistama,» jätkas ta. Saagi sõnul loodab ta heada esituste toel taas koondisesse pääseda.

«Hea meel, et mees koju tagasi tuli. Tal on piisav tase, et Eestis suuri asju korda saata,» ütles Levadia peatreener Marko Kristal.

Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles