Levadia jahib särgile lisatärni

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levaida tegevjuht Theimo Tülp ja värske täiendus Kaimar Saag
Levaida tegevjuht Theimo Tülp ja värske täiendus Kaimar Saag Foto: Tairo Lutter

Viimasel kahel aastal Eesti jalgpallimeistriks kroonitud Levadia läheb algaval hooajal ajaloolise kümnenda meistritiitli järele. Peatreener Marko Kristal kinnitas, et meeskond on tugev ja hästi komplekteeritud, lihvimist vajab vaid kokkumäng.

Praegu on üheksa Eesti meistri tiitlit nii Levadial kui nende igipõlisel rivaalil Floral. Mõlemad püüavad esimesena jõuda kümnenda tiitlini, mis lubaks särgile klubi vapi kohale panna teise auväärse tärni, mida jagatakse klubidele iga viienda tiitli puhul. «Meil on hea võimalus üks tärn juurde saada ning loomulikult saab Levadial olla vaid üks eesmärk – tiitel,» ütles Kristal.

«95 protsenti meeskonnast on valmis. Ülejäänud viis protsenti proovime allesjäänud nädala jooksul samuti korda saada,» selgitas peatreener. «Tegelikult on talv keeruline olnud ja palju mehi on meeskonnast lahkunud. Õnneks on asemele tulnud mõned kogenud mängijad ja mõned huvitavad mängijad. Lõppude lõpuks saime kõik planeeritud asjad ära teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles