Teodosici raevupurse tõi CSKAle Euroliigas esimese kodukaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miloš Teodosic (palliga).
Miloš Teodosic (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga vahegrupiturniiril sai kodus esimese kaotuse Moskva CSKA, jäädes 75:81 alla Fenerbahce Ülkerile.

Tasavägise mängu saatuse otsustas lõplikult vahejuhtum 45 sekundit enne lõpuvilet, kui CSKA 72:74 kaotusseisus vilistasid kohtunikud viienda vea lauapalli pärast võidelnud Miloš Teodosicile. Serblane ärritus ja üritas vilemeestele lausa kättpidi kallale minna, kuid õnneks suutsid meeskonnakaaslased CSKA tagameest kinni hoida. Mõistagi eemaldati närvid kaotanud Teodosic seepeale ka mängust.

Viienda vea ja tehnilise vea eest määratud neljast vabaviskest realiseeris Nemanja Bjelica kolm ning järgnenud rünnakust lisas Bogdan Bogdanovic veel ühe täpse vabaviske, kasvatades Ülkeri edu juba kuuele punktile. Allesjäänud mänguajaga ei suutnud CSKA enam kohtumise käiku pööret tuua ja nii saadi kirja selle hooaja teine kaotus Euroliigas. Kokku kaotas CSKA sel hooajal kõigi sarjade peale alles viiendat ja koduväljakul teist korda.

Ülkerile tõid Jan Vesely ja Andrew Goudelock mõlemad 14 punkti, Bogdanovici arvele kanti 13 punkti. CSKA parim oli 18 punktiga Nando de Colo, lõpuminutite patuoinas Teodosic viskas 14 ja Sonny Weems 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles