Infonet testib veel kolme välismaalasest ründajat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat kõrgliigahooaega medalimõtetega alustav Infoneti jalgpalliklubi esitles meeskonda. Paremal peatreener Aleksandr Puštov.
Kolmandat kõrgliigahooaega medalimõtetega alustav Infoneti jalgpalliklubi esitles meeskonda. Paremal peatreener Aleksandr Puštov. Foto: Tairo Lutter

Nädala pärast jalgpalli Eesti meistriliiga hooaega avav Tallinna FC Infonet otsib veel viimase hetke täiendusi - lisaks Narvale duubli löönud Robert Ndip Tambele viibivad hetkel klubis testimisel Kõrgõzstani U-21 koondislane Farhad Musabekov ning Rootsi kodakondne Ermal Hajdari, kirjutab Soccernet.ee.

Kirgiis Farhad Musabekov pallis viimati kodumaises kõrgliigas, jõudes mullusel hooajal Abdish-Ata Kanti ridades ka hõbemedalini. Lisaks on ründava suunitlusega Musabekov korduvalt esindanud Kõrgõzstani U-21 koondist.

Kolmas Infoneti testitav ründaja Hajdari on oma algse vutihariduse omandanud Rootsis ning selle tulemusena on 22-aastasel mängumehel taskus ka Rootsi pass. Viimased aastad on Albaania ja Kosovo päritoluga Hajdari tegutsenud Nike'i akadeemias. Vastava akadeemia näol on tegu vutimeeskonnaga, mis pannakse kokku erinevates linnades toimuvate individuaalsete katsete põhjal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles