Barcelona pääses suure ehmatusega, Olympiacos jätkas võidukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomaš Satoransky (vasakul) üritab takistada Alba tagamehe Alex Renfroe rünnakut.
Tomaš Satoransky (vasakul) üritab takistada Alba tagamehe Alex Renfroe rünnakut. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas pääses suure ehmatusega Barcelona, kes juhtis kodus Berliini Alba vastu vahepeal juba 16 punktiga, ent lasi mängu lisaajale. Seal pandi siiski paremus maksma tulemusega 92:82.

Barcelona oli E-vahegrupis korra juba Albale kümne punktiga kaotanud ning kodus anti sisuliselt juba võidetud mäng peaaegu käest, kui Leon Radoševic viigistas vaid 2,6 sekundit enne normaalaja lõppu. Lisaajal lasi Barcelona aga Saksamaa klubil visata kõigest viis punkti. Võitjatele tõi Justin Doellman 17 punkti, Ante Tomici arvele jäi 16 punkti.

Kaotajate poolel viskasid Reggie Redding ja Alex Renfroe kumbki 20 punkti, viimane võttis lisaks ka kuus lauapalli ja andis seitse korvisöötu. Radoševici arvele jäi 19 punkti ja seitse lauapalli. Tabelis on Barcelonal nüüd viis võitu ja kolm kaotust, Albal kolm võitu ja viis kaotust. Eesti koondislase Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris on samuti kogunud kolm võitu ja viis kaotust.

F-vahegrupis sai ühe kaotuse kõrvale seitsmenda võidu Pireuse Olympiacos, alistades kodus 77:72 Malaga Unicaja. Vassilis Spanoulis tõi võitjatele 18 punkti, Georgios Printezis lisas 13 ja Matt Lojeski 12 punkti. Unicaja resultatiivseim oli 13 punktiga Jayson Granger.

Teises sama vahegrupi kohtumises alistas Vitoria Laboral Kutxa tähtsas mängus võõrsil 87:84 Istanbuli Anadolu Efesi. Võitjate suurim korvikütt oli 22 punktiga Fernando San Emeterio, Colton Iversoni arvele jäi 17 punkti ja 11 lauapalli. Kaotajatele tõi Dario Saric 18 punkti, Thomas Heurtel tõi 17 punkti ning Nenad Krstic lisas 16 punkti ja võttis 12 lauapalli. Mõlemal meeskonnal on nüüd tabelis neli võitu ja neli kaotust, omavaheliste mängude arvestuses on kahe punktiga peal Anadolu Efes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles