Man Unitedi päästeingel suhetest peatreeneriga: ajakirjanikud valetavad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea.
David de Gea. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi väravavaht David de Gea andis klubi telekanalile intervjuu, kus nimetas kuulujutte tülist peatreeneri Louis van Gaaliga täielikeks väljamõeldisteks.

Hispaania lehed on viimastel päevadel kirjutanud, et de Gea ja van Gaali suhted on muutunud ülimalt kehvaks ning mehed pole omavahel mitu kuud suhelnud. De Gea lükkas sellised väited kindlalt ümber. «Kõik, mida lehtedes on meie tüli kohta väidetud, on vale. Tahame mõlemad klubile ja meeskonnale parimat ning kordan veel, et jutt meie kehvast läbisaamisest pole tõsi.»

24-aastane de Gea on olnud käimasoleval hooajal paljude kohtumistes Unitedi päästja ning läbi hooaja meeskonna parim mängija. Tema praegune leping lõpeb järgmise hooaja järel ning ehkki Briti ajakirjanduse viimastel andmetel on klubi alustanud hispaanlasega läbirääkimisi uue lepingu osas, viivad jutud teda järjekindlalt Madridi Reali. Inglismaa-karjääri mitme piinliku eksimusega alustanud de Gea mängib enda sõnul praegu elu parimat jalgpalli.

«Naudin täielikult mängu ning püüan lihtsalt igal treeningul ja igas mängus areneda, annan endast sada protsenti ja keskendun maksimaalselt. Tahan samamoodi jätkata,» sõnas de Gea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles