Klavan ja Augsburg said valusa kaotuse, Dortmundile magus võit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Dortmundi Borussia vastu.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Dortmundi Borussia vastu. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sai valusa 0:1 kaotuse Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, kes jäi võõrsil alla Berliini Herthale. Klavan tegi Augsburgi keskkaitses kaasa kogu mängu.

Kohtumise ainsa värava lõi Berliini ründaja Salomon Kalou, kes sahistas võrku 88. minutil. Elevandiluuranniku koondislane tegi endale nime aastatel 2006-2012, kui kuulus Londoni Chelasea ridadesse. Seejärel mängis ta Prantsusmaal Lille’i meeskonnas ning tänavu liitus Berliiniga.

Tabeliseisu arvestades oleks Augsburg täna kindlasti punktilisa vajanud. Hetkel hoitakse 35 punktiga kuuendat kohta. Kuigi praegune positsioon tagaks hooaja lõpus koha ka Euroopa liigasse, siis seitsmendal kohal asuv Hoffenheim jääb Augsburgist maha vaid kolme punktiga.

Uue hingamise on sisse saanud Dortmundi Borussia, kes täna rõõmustas fänne 3:0 võiduga igipõlise rivaali Schalke üle. Dortmund lõi kõik väravad viimasel veerandtunnil, kui täpsed olid Pierre-Emerick Aubameyang, Henrikh Mkhitaryan ja Marco Reus.

Ühtlasi kerkis veel mõne aja eest liigas viimast kohta hoidnud Dortmund tabelis üheksandaks. Augsburgist jäädakse maha seitsme punktiga.

Tänased mängud:

Leverkusen – Freiburg 1:0

Dortmund – Schalke 3:0

Hannover – Stuttgart 1:1

Berliin – Augsburg 1:0

Hoffenheim – Mainz 2:0

Tabeliseis:

  1. Bayern 58
  2. Wolfsburg 47*
  3. Mönchengaldbach 37*
  4. Leverkusen 36
  5. Schalke 35
  6. Augsburg 35
  7. Hoffenheim 33
  8. Bremen 30*
  9. Dortmund 28
  10. Frankfurt 28*

*mäng vähem peetud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles