Audentes andis viimases kodumängus Raplale korraliku lahingu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audentese peatreener Indrek Visnapuu hoolealuseid juhendamas
Audentese peatreener Indrek Visnapuu hoolealuseid juhendamas Foto: Liis Treimann

Oma viimase kodumängu selle hooajal korvpalli Eesti meistriliigas pidas debütant Autentese SG/Noortekoondis, kes võõrustas Raplat. Rapla pani oma paremuse maksma alles teisel poolajal, võites mängu 88:59.

Esimene poolaeg möödus väga tasavägiselt. Audentes oli mänguks hästi valmistunud ning kohtumise algus möödus nende dikteerimisel. Siiski ei lasknud Rapla end sellest häirida, vaid mängiti oma mängu edasi ja esimese veerandi lõppedes oli külalismeeskonnal mõnepunktiline edu, seisuks 20:18. Teisel veerandajal jätkati tõusude mõõnadega mõlemalt poolt ning kui veerandi algul olid juhtohjad Audentese valduses, siis mida minut edasi seda kindlamaks läks ka Rapla, kes juhtis poolajapausile minnes 37:31.

Teisel poolajal jätkus mäng Rapla vedamisel, kes alustas kolmandat veerandaega 9:0 vahespurdiga, kasvatades oma eduseisu 16-punktiliseks. Selline vahe püsis kuni veerandi lõpuni, mille järel juhtis Rapla 63:45. Viimasel kümnel minutil võitles Audentes südilt, kuid kahjuks tunnistati siiski 59:88.

«Nad said Sumo (Rapla peatreeneri Aivar Kuusmaa hüüdnimi – toim) käest koslepi poolajapausil, kuna mõtlesid vist alguses, et tulevad kerget jalutuskäiku tegema. Teisel poolajal läks surve muutumise koha pealt meil liiga palju aega. Oleme oma tööd korralikult teinud – vastased ei tule enam poole kõvaga, vaid peavad korralikult mängima, et meiega hakkama saada,» sõnas Audentese peatreener Indrek Visnapuu.

Rapla punktide eest hoolitsesid peamiselt nende võõrleegionärid Domagoj Bubalo ja CJ Barksdale, kes viskasid vastavalt 21 ja 18 punkti. Bubalo korjas lisaks 15 lauda. Neid toetasid Janar Soo 14 ja Rait-Riivo Laane 10 punktiga. Audentese poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Siim-Markus Post 19 ja Taavi Jurkatamm 10 silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles