Pärnu tagas koha ühisliiga poolfinaalis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK
Pärnu VK Foto: Ants Liigus

Ainsana tagas võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga veerandfinaalides kahe mänguga koha nelja parema seas Pärnu Võrkpalliklubi. Täna alistati VK Biolars/Jelgava 3:1 (21, -22, 15, 14). 

«Täna oli lõppkokkuvõttes kindlasti raskem mäng kui Jelgavas. Meie oma mängu kvaliteet oli kehvem, eriti bloki poole pealt,» rääkis kohtumise järel Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel. «Ajasime täna väga head mängu taga, aga kui ei tulnud, siis ei tulnud. Loodame, et järgmise nädala lõpus oleme veel paremas hoos,» lisas ta. Kohtumise suurim punktitooja oli 24ga Hindrek Pulk, Andrus Raadik lisas 18. Selgelt oli Pärnu parem vastuvõtul (62,7 vs 48,1 protsenti) ja rünnakul (51,4 vs 39,1), vahendab volley.ee.

Ülejäänud kolmes paaris on seis kahe mängu järel 1:1 ja edasipääseja selgitab homme toimuv otsustav kohtumine. Lätis RTU/Robežsardzele avamängu 2:3 kaotanud Bigbank Tartu oli kodusaalis vastastest parem 3:0 (21, 23, 20).  Võitjate poolel kogus ainsana kahekohalise punktisumma Robert Täht, kelle saldoks jäi 19. Nurgaründaja realiseeris rünnakuid väga hea protsendiga, lüües veerandsajast tõstest punktiks 16. Avamängus palju pahandust teinud Ansis Medenise suutis Tartu samuti neutraliseerida, kuna palluri arvele jäi vaid viis punkti ja 16 tõstest realiseeis ta vaid neli.

Ka Selver Tallinn alistas lätlased kolmes geimis, võites Poliurs/Ozolniekit 25:15, 25:20, 25:19.

Neljapäeval TTÜ pika võiduseeria lõpetanud Rakvere Võrkpalliklubi näppas sel korral vastastelt geimi, ent enamks jõudu ei jätkunud. «Saab palju paremini. Olime pehmed nii vastuvõtul kui rünnaku organiseerimisel, homme alustame otsast,» sõnas 1:3 (-19, -21, 22, -17) kaotuse järel Rakvere peatreener Urmas Tali. Mõlema meeskonna suurimad punktitoojad olid leegionärid - Daniel Maciel tõi TTÜ-le 22, Kirill Krasnevski lisas 21, Rakvere poolel oli edukaim tosina punktiga Reidel Alfonso Gonzalez Toiran. Pealinnaklubi rünnakuprotsent oli 57,4 vastastel 45,2. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles