EMil debüteeriv Valler: loodan joosta isikliku rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Valler (keskel sinises).
Raimond Valler (keskel sinises). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti kergejõustikuliidu juhatus kinnitas ainsa keskmaajooksjana sise EMi koondisesse 800 meetri jooksu talvise Eesti meistri Raimond Valleri, kes loodab tähtsal tiitlivõistlusel parandada isiklikku rekordit ja viia selle võimalusel alla 1.50.

Kuigi Prahas toimuvate Euroopa meistrivõistluste alguseni on jäänud veidi alla nädala, ei ole Valler ise selle peale eriti mõelnud. «Kui jooksud välja tulevad, siis võib-olla saab mõelda, enne vast polegi midagi, aga huvitav tuleb vast,» ütles Valler Jooksuportaalile.

Valleri sõnul on ta varem rahvusvahelisel tasemel ja konkurentsis jooksnud ning oskab seetõttu ette kujutada, milline olukord EMil valitseb. Millise tulemusega noor mees ise rahule jääb, selle üle ei osanud ta ise spekuleerida. «Oleneb kuidas jooks kujuneb. Ega ma mingeid piire seadma endale ei hakka. Kui kiire jooks tuleb, siis võiks loota isiklikku rekordit,» arvas Valler.

Aeg alla 1.50 ei oleks jooksja hinnangul kindlasti mitte utoopia, kui ta sinna nii lähedall olnud. Valler jooksis 22. veebruaril Tallinnas talvistel Eesti meistrivõistlustel Rasmus Mägi vedamisel 800 meetrit ajaga 1.50,12, millega kindlustas omale Eesti meistritiitli.

800 meetri eeljooksud sise EMil on kavas 6. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles