8-aastane Eesti suusatüdruk osales Prantsusmaal filmis

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru
Kelly Sildaru Foto: Tõnis Sildaru

Tallinna Saksa Gümnaasiumi teise klassi õpilasel  Kelly Sildarul õnnestus esimese eestlasena kaasa teha rahvusvahelisele areenile jõudvas suusafilmis. Veebruari lõpus käis freestyle suusataja Sildaru Prantsusmaal, et osaleda PVS Company  uue suusafilmi «Punch Line» võtetel.

Kelly isa Tõnis Sildaru sõnul jäid nad filmivõtetega väga rahule.

«Kelly sai  mäel palju harjutada ja filmida koos mõnede maailma parimate sõitjatega. Lisaks külastati filmimise jooksul mitmeid erinevaid ja huvitavaid mäesuusakeskuseid nagu Chamonix, La Clusaz, Chatel, Avoriaz, Les Houches,» kommenteeris Tõnis Sildaru.

Prantslaste filmis «Punch Line» teevad nimekamatest sõitjatest  kaasa Šveitsit pärit Virginie Faivre, kes tuli 2009 aastal maailmameistriks rennisõidus (Half pipe), norratar Ane Enderud, kes on kahe viimase aasta freeride´i maailmameister, Prantsusmaalt pärit Xavier Bertoni ja Kevin Rolland, kes mõlemad on võitnud rennisõidu X-Games’il.

Film on jaotatud kaheksaks erinevaks looks. Tüdrukutele on eraldatud üks osa «Sweet Flavor», mis jutustab Sildaru, Faivre ja Enerudi tegemistest.

Lisaks DVDle jõuab film oktoobri keskpaiku www.skipass.com-i vahendusel kolme euro eest ka internetikasutajateni. Filmi tulust pool annetatakse projekti «Happy Ride» tarbeks, mille abil soetatakse puuetega lastele suusatoole.

Filmi treilerit näete siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles