Toobalile kolmas järjestikune napp kaotus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Karli Saul

Eesti võrkpallikoondise sidemängija Kert Toobal ja tema meeskond Inegöli Gümüshane pidid Türgi meistrivõistlustel vastu võtma järjekordse napi kaotuse, seekord jäädi 2:3 alla peamisele konkurendile Sahinbey. Märkimisväärne on fakt, et kõik geimid lõppesid minimaalse kahepunktilise vahega, otsustavas vaatuses jäi Toobali tiim alla 13:15.

«Eks ta päris valus on,» ütles Toobal kolmanda järjestikuse 2:3 kaotuse järel volley.ee-le. «Mäng ise oli väga tasavägine.»

Enda meeskonna esitlust kirjeldades peatus Toobal pikemalt just diagonaalründaja positsioonil: «Mängime ilma diagonaalita põhimõtteliselt. Meil oli kolm vastuvõtjat, aga see tähendab, et seal sektoris omakorda enam vahetust polnud. Sellise taseme juures - ilma diagonaalita - ikka ei võida, mängi kuidas tahad.»

Toobal tõi enda meeskonna kasuks neli punkti, neist kolm blokis ja ühe rünnakuga. Viis voor enne põhiturniiri lõppu hoiab Inegöl meistrivõistlustel 13 punktiga 10. kohta, järgmisena ootab ees kohtumine liidri Ankara Halkbankiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles