Arsenal kerkis kolmandaks, tabeli tipp äärmiselt põnev

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tomas Rosicky tähistab Arsnealile võidu kindlustanud 2:0 väravat
Tomas Rosicky tähistab Arsnealile võidu kindlustanud 2:0 väravat Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga tänases teises mängus võitis Londoni Arsenal kodus 2:0 Evertoni ning kerkis tabelis kolmandale kohale. Arsenalile tõid võidu Oliver Giroud’ ja Tomas Rosicky tabamused.

Inglismaa liigatabeli tipp on 27 vooru järel väga põnev. Kolmandaks tõusnud Arsenal kaotab teisel kohal olevale Manchester Cityle nelja punktiga ning edestab neljandal kohal asuvat Manchester Unitedit ühe punktiga. Täna kerkis viiendaks Liverpool, kes jääb Unitedist maha kahe silmaga. Hetkel jääb eurokohalt välja Southampton, kes on kuues ning kaotust Liverpoolile on samuti kaks punkti. Häid võimalusi kõrgesse mängu sekkumiseks omab veel ka Tottenham, kes on hetkel seitsmes.

Liidrikohal on mängu vähem pidanud Chelsea, kes edestab Manchester Cityt viie punktiga. Täna kohtub Chelsea liigakarika finaalis Tottenhamiga.

Tabel:

  1. Chelsea 60*
  2. ManCity 55
  3. Arsenal 51
  4. ManUnited 50
  5. Liverpool 48
  6. Southampton 46
  7. Tottenham 44*
  8. Swansea 40
  9. West Ham 39
  10. Stoke 39

*mäng vähem peetud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles