Koht esikümnes jäi tulemata, kuid Rehemaa sai kirja MMide ühe parema tulemuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa (keskmine) Faluni MMi maratinidistantsil.
Aivar Rehemaa (keskmine) Faluni MMi maratinidistantsil. Foto: NordicFocus

Aivar Rehemaa alustas Faluni suusatamise MMi 29. kohaga suusavahetusega sõidus ja seejärel meenutas mees ajakirjanikele, et sama tulemusega alustas ta ka 2009. aasta Libereci MMi ja 2013. aasta Val di Fiemme MMi. Toonastel MMidel sai Rehemaa lõpuks rõõmustada esikümnekohtade üle.

Sama lootis mees korrata ka sel korral, kuid sellele järgnes taas 29. koht 15 km vabatehnikasõidus ning tänane 26. koht 50 km klassikasõidus. Siiski tuleb tõdeda, et tänasest sõidust parema tulemuse on Rehemaa tiitlivõistluste individuaaldistantsil kirja saanud vaid kolmel juhul.

Rehemaa tiitlivõistluste parimaks soorituseks on 2013. aasta Val di Fiemme 15 km vabatehnikasõidu 7. koht. Sellele järgneb 2009. aasta Libereci MMi 10. koht 50 km vabatehnikasõidus ja MMi debüüdil sai ta 2003. aastal Val di Fiemmes 30 km klassikasõidus kirja 19. koha. Koos tänavuse MMiga on Rehemaa tiitlivõistlustel 29. koha kirja saanud neljal korral.

Olümpiamängudelt on Rehemaa parimaks tulemuseks 2006. aasta Torino OMi 32. koht suusavahetusega sõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles