11. Eesti meistrikulla võitnud Heiki Nabi: ajaloo parima korraldusega võistlus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (paremal)
Heiki Nabi (paremal) Foto: Kristjan Teedema

MAADLUS. Eile toimunud Eesti meistrivõistlused maadluses tõid Tartu Lõunakeskusesse rohkelt publikut, häid võistlejaid ja mõnusat emotsiooni. Maadluspäeva kulminatsioonina krooniti Kreeka-Rooma maadluses raskekaalus (kuni 130 kg) taas Eesti meistriks Heiki Nabi, kellele see oli juba 11. kodune meistritiitel.

Maadluse Eesti meistrivõistlused olid sel aastal kolinud maadlussõbra jaoks üsna tavatusse kohta – Tartu Lõunakeskuse uisuväljakule oli puitpõrandale ehitatud maadlusareen ning publiku jaoks püstitatud selle kõrvale tribüün. Hommikul eelvoorudega alanud ja õhtul finaalidega kulmineerunud võistluste ajal oli tribüün kogu aeg rahvast täis ja huvilised istusid ka uisuväljaku areeni ümber. Õhtu viimases matšis kulla kaela saanud Nabi ütles, et sellises atmosfääris oli hea võistelda.

«Väga super oli täna, ma ütleksin, et ajaloo parima korraldusega võistlus,» kiitis Nabi vahetult pärast matši, kui publik autasustamist ootas. «Korraldajad on väga kihvti asja teinud, müts maha nende ees. Usun, et võistlejatel oli emotsionaalselt ägedam kui muidu maadlussaalis ja publikul kõigil kindlasti ka,» lisas Nabi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles