Jalgpallihooaja avamisel on kohal klubijuhid, treenerid ja mängijad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Marko Kristal.
Levadia peatreener Marko Kristal. Foto: Tairo Lutter

Eesti 2015. aasta jalgpallihooaja avamine toimub esmaspäeval, 2. märtsil algusega kell 14:00 A. Le Coq Arenal asuvas Eesti Jalgpalli Liidu pressikeskuses. Sissepääs on Põhjatribüüni keskel asuvast Külaliste trepist.

Hooaja avamisel on kohal Premium liiga klubide juhid ja treenerid, tutvustatakse meeleolukalt uut hooaeg ning viiakse läbi Tipneri karikavõistluste veerandfinaali paaride loosimine.

Valitsevat meistrit FC Levadiat esindavad hooaja avalahingus peatreener Marko Kristal, tegevjuht Theimo Tülp ja ründaja Ingemar Teever, FC Flora paneb vastu kolmiku Norbert Hurt, Jaanus Pruuli ja Gert Kams. Nõmme Kaljut tulevad esindama Kuno Tehva, Sergei Terehhov ja Märten Kuusk, Infoneti poolel võtavad sõna peatreener Aleksandr Puštov, tegevjuht Aleksandr Altosar ja mängija Tanel Melts.

Avaürituseks sõidavad pealinna ka Sillamäe Kalevi president Aleksandr Starodubtsev, tegevjuht Juri Žukov ja peatreener Sergei Frantsev, Narva Transi president Nikolai Burdakov ja peatreener Aleksei Jagudin, Paide Linnameeskonna juhatuse liige Margus Pahtma, peatreener Meelis Rooba ja ründaja Vjatšeslav Zahovaiko, Tartu JK Tammeka mängiv juhatuse liige Kristjan Tiirik, peatreener Indrek Koser ja pallur Jürgen Lorenz, Pärnu Linnameeskonna juht Raio Piiroja, peatreener Marko Lelov ja keskkaitsja Karl Palatu ning Viljandi JK Tuleviku president Raiko Mutle, peatreener Aivar Lillevere ja mängiv tegevjuht Rain Tölpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles