Ennok alustas kohamänge edukalt, Tiisaare meeskond kogub hoogu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Soome naiste võrkpalli meistrivõistlustel tehti möödunud nädalal algust kohamängudega, põhiturniiri kindel võitja Salo LP Viesti alistas ülekaalukalt 3:0 LP-Vampula. Eestlanna Anu Ennok tõi oma naiskonnale 7 punkti, vigu vältides näitas ta kasutegurit +7.

Meeste meistrivõistlustel võitis LEKA Volley reedel tulemusega 3:1 Liigasärkäti, Mart Tiisaarelt suure rünnakukoormuse (51 tõstet) juures 21 punkti. Pühapäeval jäädi aga 0:3 alla meistrivõistluste liidrite VaLePa meeskonnale. Tiisaar tegi enda kohta kahvatu esitluse, kogus küll meeskonna resultatiivseimana 13 punkti, kuid kasutegur oli tagasihoidlik +4, vahendas volley.ee.

«Palju vigu jah, minul vähemalt,» tunnistas Tiisaar. «Meeskonna häälestatus liigub tõusvas joones, enne play-offe lootus ikka hea rütm saada.» Enda mängu iseloomustamisel peatus Tiisaar jällegi probleemidel koostöös sidemängijaga: «Heast vastuvõtust ma väga tõsteid viimases mängus ei saanud, oli palju raskeid olukordi lahendada. Siiski oleksin võinud paremaid otsuseid vastu võtta ja vigu vältida.»

Teisipäeva õhtul olid vastamisi Tauno Lippu ja Karl Külaotsa meeskonnad, tulemusega 3:1 võitis mängu Lippu klubi Loimaa Hurrikaani. Sidemängija Lipp sekkus vahetusest viimases geimis ja tõi ühe punkti rünnakuga, Külaots oli 14 punktiga Korson Veto resultatiivsemate hulgas.  Pühapäeval sai Hurrikaani pikk, kuus mängu kestnud võitude seeria lõpu, kui 0:3 jäädi alla Sampo meeskonnale. Ka seekord sekkus Lipp vahetusest, oma ainsa punkti tõi ta rünnakust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles