Alonso peab Austraalias startimiseks läbima mitu testi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

F1 sarjas McLareni meeskonda esindav Fernando Alonso on pärast testisõidul tehtud avariid enda sõnul juba terve, kuid hooaja avaetapil startimiseks peab ta siiski veel läbima mitu arstlikku testi.

Eelmisel nädalavahetusel testisid meeskonnad oma masinaid Barcelonas ning viimasel päeval põrutas Alonso vastu seina ja viidi haiglasse. Mõne päeva järel haiglast koju saanud hispaanlane on kinnitanud, et tunneb end hästi, kuid Soome väljaande Iltalehti väitel peab ta 15. märtsil sõidetaval uue hooaja avaetapil startimiseks läbima mitu tervisetesti.

Iltalehti vahendas täna hommikul, et Alonso esimene arstlik hindamine toimub sel nädalal. Kui McLareni sõitja ise lootis, et ühest läbivaatusest piisab, siis Soome väljaande väitel tahavad Rahvusvahelise autoliidu (FIA) arstid Alonso veel korra enne märtsi keskpaika üle vaadata ja testiperioodi jooksul hinnata, kas avarii mõjutab endiselt tema ajutegevust.

Kui Alonso ei ole uue hooaja avaetapiks piisavalt terve, võib tema asemel McLareni rooli istuda testisõitja Kevin Magnussen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles