Ühisstardiga sõidus tulid Eesti meistriteks Talihärm ja Ermits

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Tairo Lutter

Haanjas selgusid eile tänavused Eesti meistrid ühisstardiga sõitudes ning ühtlasi peeti ka Võru linna auhinnavõistlused.

Meeste 12,5 km distantsil jõudis ajaga 36.33 (5) esimesena finišisse Kalev Ermits (Elva Suusaklubi), kes edestas teiseks tulnud klubikaaslast Priit Viksi 1.58 ja ja kolmanda koha saanud Eno Vahtrat (Karupesa Team) 2.11-ga.

Naiste 10 km sõidu võitis Johanna Talihärm (SK Biathlon) ajaga 38.54 (3). Kristel Viigipuu (Elva Suusaklubi) kaotas talle 1.48-ga ja Sirli Hanni juba ligi seitsme minutiga.

Juunioride konkurentsis saavutasid esikoha Rene Zahkna (Võru Biathlon/Võru spordikool) ja Meril Beilmann (SK Biathlon/Tallinna spordikool).

Noorteklassides olid parimad Marko Koskinen (M19; Äkke SK/Narva SK Energia), Robert Heldna (M17; SK Biathlon/Tallinna spordikool), Joosep Perv (M15; Võru Biathlon/Võru spordikool), Edvin Tämm (M13; Karupesa Team), Regina Oja (N19; Võru Biathlon), Anneliis Viilukas (N17; SK Biathlon/Tallinna spordikool), Kerstin Ojavee (N15; Karupesa Team) ja Gerda Narusk (N13; Võru Biathlon/Võru spordikool).

Harrastajatest võitsid esikoha Marek Parksepp (Serviti) ja Jelen Všivtseva (Äkke SK/Narva SK Energia), veteranidest Janno Pärt (M40; Elva Suusaklubi) ja Toomas Viigipuu (M50/60; Elva Suusaklubi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles