Eesti naiskond sai curling'u MMil esimese võidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti-Tšehhi kohtumine.
Eesti-Tšehhi kohtumine. Foto: Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon

Eesti curling'u naiskond saavutas Tallinnas toimuval juunioride MMil oma esimese võidu, alistades Tšehhi võistkonna punktidega 6:4.

Eesti naiskonna treener Martin Lill ütles, et neiud mängisid täna oma mängu kindlalt ja rahulikult. «Koostöö sujus väljakul väga hästi ning ka rasked olukorrad pöörasid neiud enda kasuks. Võtsime väljakule kaasa õppetunnid eelmistest mängudest, eesmärk oli teha teisiti ning see ka õnnestus,» sõnas Lill.

Esimest kaks mängu mängis Eesti naiskond MMi favoriitide – Rootsi ja Šotimaa vastu ning pidi tunnistama nende paremust. «Nii tugevate võistkondadega mängimine andis meile väga väärtusliku kogemuse,» sõnas Lill. Rootsi juunioride naiskond on ühtlasi ka Rootsi täiskasvanute meister, kes alistas finaalis Sotši olümpiamängude hõbeda. Šotimaa võistkond jäi aga tänavu Šotimaa täiskasvanute meistrivõstlustel kolmandaks, võites turniiri käigus ka valitsevat meistrit.

Eesti curling'u naiskonnal on hetkel kirjas üks võit ja kaks kaotust, meeskonnal samuti üks võit ja kaks kaotust. Täna kohtuvad mehed Kanadaga ja naised Lõuna-Korea koondisega.

Curling'u maailmameistrivõistlused juunioridele kestavad Tondiraba jäähallis 8. märtsini. Pealtvaatajatele on võistlusele sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles