Ametlik: Schumacheri poeg sõlmis lepingu ja astus lähemale F1 sarjale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: twitter.com

Seitsmekordse F1 sarja maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick Schumacher sõlmis ametliku lepingu Van Amersfoort Racingu meeskonnaga, kelle eest hakkab ta sõitma F4 sarjas.

Van Amersfoort Racingu tiim teatas oma Twitteri kontol, et 15-aastase Schumacheriga on käed löödud ja juba aprillis algaval F4 sarja hooajal asub ta nende eest võistlema.

«Ta veetis terve päeva meie Hollandi peakontoris asuvas simulaatoris. Seejärel jälgisime teda Valencias toimunud testisõidul ja lõpuks jõudsime kokkuleppeni, et osaleme üheskoos tänavuse aasta F4 sarjas,» selgitas Frits Van Amersfoort.

F4 sarjas osalemine võib võidusõitjana Mick Juniori nime kandva noore Schumacheri viia juba õigepea ka vormel-1 sarja, sest alles möödunud aastal sõitis just Van Amersfoorti meeskonnas F3 sarjas 17-aastane Max Verstappen, kes selleks aastaks pääses kuninglikku võidusõidusarja Toro Rosso meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles