Video: LeBron Jamesi jalaga hella kohta löönud Harden sai mängukeelu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (esiplaanil) ja LeBron James võitlevad palli pärast.
James Harden (esiplaanil) ja LeBron James võitlevad palli pärast. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA määras ühemängulise karistuse Houston Rocketsi tagamängijale James Hardenile, kes lõi kohtumises Cleveland Cavaliersi vastu vastaste tähtmängijale LeBron Jamesile jalaga hella kohta.

James ja Harden pidasid terve pühapäevase mängu jooksul omavahel duelli ning kolmandal veerandil kukkus Harden palli pärast võideldes põrandale. Enda sõnul tegi ta jalaga ennetava löögiliigutuse, kuna James ja Cavaliersi ääremängija James Jones olid talle peale hüppamas. Paraku tabas Hardeni jalg Jamesi täpselt allapoole vööd.

Mängus sai Harden olukorra eest ebasportliku vea. Rocketsi ja Cavaliersi kohtumine oli algusest lõpuni tuline, sest kohtunikud määrasid lisaks Hardeni ebasportlikule veale koguni viis tehnilist viga ning ainuüksi kolmandal veerandajal tuli neil vea märgiks vilet puhuda 16 korda. Lisaks läksid meeskonnad omavahel mitut puhku kergelt rüselema.

Hardeni jaoks on sel hooajal tegemist esimese korraga, kui mees peab mängust kõrvale jääma. Rockets on läänekonverentsis kolmandal kohal, Cavaliers hoiab idakonverentsis neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles