Skandaal Eesti jäähokis: põhiturniiri võitjal ei lubata medalitele mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Eesti Jäähokiliidu (EJHL) juhatus otsustas mitte lubada jäähoki Eesti Meistriliiga põhiturniiri võidu kindlustanud HC Vikingit meistrivõistluste play-off'i seoses lepinguliste finantskohustuste mittetäitmisega EJHLi ees.

«EJHL ja HC Viking allkirjastasid 9. septembril 2014 lepingu, millega HC Viking võttis üle HK Viiking Spordi varasemad võlgnevused alaliidu ees ning kohustus need tasuma vastavalt fikseeritud graafikule. Vaatamata korduvatele meeldetuletusetele ning võlgnevusele tähelepanu juhtimisele ei ole HC Viking tänaseni oma kohustusi korrektselt täitnud. Tekkinud olukorras ei pidanud EJHLi juhatus võimalikuks HC Vikingi mängimis Eesti Meistriliiga play-offis. Juhatuse otsus on lõplik,» ütles EJHLi president Rauno Parras alaliidu pressiteate vahendusel.

Jäähoki Eesti Meistriliiga play-off'is mängivad Tartu Kalev-Välk, Narva PSK, HC Panter ja Kohtla-Järve Viru Sputnik. Poolfinaalid toimuvad 14. ja 15. märtsil.

Viimased põhiturniiri kohtumised peetakse 7. ja 8. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles