Nõmme Kalju sõlmis lepingu mullu Floras mänginud äärepoolkaitsjaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Junolainen (paremal) Nõmme Kalju halliturniiri kohtumises Sillamäe Kaleviga.
Erkki Junolainen (paremal) Nõmme Kalju halliturniiri kohtumises Sillamäe Kaleviga. Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Nõmme Kalju esindusmeeskonna read täienesid taas, kui klubiga liitus mitmekülgne Erkki Junolainen, kes tuli klubisse kui äärekaitsja, kuid lõpuks kujunes temast välja äärepoolkaitsja. Lepingu pikkuseks on üks hooaeg, võimalusega seda pikendada.

«Mul on siiralt hea meel, et pikk testiperiood Kaljus lõppes lepinguga ning alustan hooaega Nõmme Kalju ridades,» sõnas Junolainen lepingu sõlmimise järel. «Nõmme Kaljus on väga kokkuhoidev meeskond ning mind on hästi vastu võetud, tahan meeskonnale võimalikult palju abiks olla. Kindlasti on eesmärgid suured, see meeskond on võimeline tiitlile mängima.»

Kalju peatreener Sergei Terehhov sai oma sõnul tänu Junolainenile mitu käiku juurde. «Kasulik mängija, kes tuli alguses meile kui äärekaitsja, kuid näitas ennast paremast küljest hoopiski ääreründaja. Tema trumpideks on mitmekülgsus, töötahe ja suhtumine,» kinnitas ta.

Junolainen on 23-aastane Eesti U-23 koondislane, kes on esindanud rahvuskoondist ka U-17, U-19 ja U-21 tasandil. Oma klubikarjääri jooksul on ta esindanud Valga Warriori, Viljandi Tuleviku, FC Levadia ja viimati FC Flora värve.

Premium liiga hooaeg alustab juba eesoleval laupäeval, kui algusega kell 14.00 võõrustatakse Hiiu staadionil Tartu Tammekat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles