Saksa ajakirjanik: Alonso arvas pärast avariid, et sõidab endiselt Ferraris

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Saksa autospordiajakirjanik Ralf Bach avalikustas oma blogis uue detaili Fernando Alonso hiljutise õnnetuse kohta, mis seab McLareni võistkonna ametliku selgituse taas kahtluse alla.

Barcelona testipäeval seina sõitnud ning seejärel paar päeva haiglaravil veetnud Alonso uskus Bachi kinnitusel pärast avariid esimese hooga, et kuulub endiselt Ferrari võistkonda nagu mullugi. Bachi sõnul on elektrilöögi järel tavapärane, et selle saajal esineb lühiajalisi mälu- ja tajuhäireid.

McLareni väitel põhjustas avarii risti üle raja puhunud tugev tuul, auto telemeetriaandmed ei näidanud mingit probleemi. Bach väidab aga, et lühis ei pruugigi telemeetrias alati salvestuda. Samuti ringlevad endiselt visalt kuulujutud, nagu oleks Alonso olnud teadvuseta juba sel hetkel, kui tema auto rajalt välja kaldus.

Hispaanlase osalemine järgmisel nädalavahetusel Austraalias peetaval hooaja esimesel etapil on endiselt kahtluse all. Hispaania ajalehe El Mundo väitel soovib Alonso ära kuulata tiimi põhjaliku selgituse õnnetuse põhjuste kohta, enne kui on nõus uuesti autosse istuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles