Kobe Bryant võttis avameelses filmis süü peretragöödia eest enda peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Korvpallitäht Kobe Bryant tunnistas eelmise nädala lõpus telekanalis Showtime esilinastunud avameelses dokfilmis, et on süüdi kümnekonna aasta taguses perekondlikus tragöödias.

Bryant sattus 2003. aastal vägistamissüüdistusega kohtu alla. Tema naine Vanessa ootas samal ajal paari teist last, kuid elas üle nurisünnituse. «Tõde on järgmine – see juhtus minu pärast. Nii lihtsalt oli. Ja ma pean sellega toime tulema, pean seda süüd igavesti enda õlgadel kandma,» sõnas Bryant filmis.

Los Angeles Lakersi täht tunnistab, et vedas tol ajal oma perekonda rängalt alt. Bryant astus kohtu ette, kui üks Coloradost pärit naine teda vägistamises süüdistas. Bryant tunnistas, et oli naisega vahekorras, kuid väitis, et see toimus vastastikusel nõusolekul. Naine ei soostunud lõpuks kohtus Bryanti vastu tunnistusi andma ja kohtunik mõistis korvpallitähe õigeks.

«Ootasime teist last,» kirjeldas Bryant videos. «Ootasime teist last ja pinge oli meeletu. Tal... meil oli nurisünnitus,» sõnas Bryant ning pühkis silmast pisara, enne kui suutis end koguda ja jätkata. «Mul on olnud väga raske sellest üle saada, sest tunnen, et see oli minu süü,» lausus ta.

Vaata videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles