Ametlik teade: Alonso jääb hooaja esimesest vormel-1 etapist kõrvale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

McLareni vormel-1 võistkond andis ametlikult teada, et Fernando Alonso ei võistle arstide otsusel hooaja esimesel MM-etapil, mis toimub 15. märtsil Austraalias.

«Pärast kurnavat arstlike kontrollide kadalippu, millest viimased tehti alles eile õhtul, teatasid arstid Fernando Alonsole, et tal ei ilmne mingeid meditsiinilisi probleeme, nad ei näe mingeid märke vigastusest ning kuulutavad ta seetõttu täiesti terveks.  Samas soovitasid nad tal pärat 22. veebruaril Kataloonia ringrajal tehtud avariid ja selles saadud peapõrutust viia minimaalseks võimaluse, et ta saab uue samasuguse peapõrutuse. Tegemist on tavapärase ettevaatusabinõuga,» teatas McLaren.

«Fernando mõistab nende nõuannet ja on sellega päri, mistõttu McLaren-Honda autode rooli istuvad Austraalias Jenson Button ning tiimi test- ja varusõitja Kevin Magnussen,» lisas võistkond.

Alonso osalemist 29. märtsil peetaval Malaisia etapil nimetati samas teadaandes väga tõenäoliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles