Veebruarikuu parima mängija tiitel läks TTÜsse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Naiste võrkpalliliigade veebruarikuu parimaks mängijaks nimetati TTÜ temporündaja Maali Kanemägi, kes aitas koduklubil võita kaheksast mängust seitse.

Balti liigas võitis TTÜ kuuest mängust viis. Teiste seas alistati ka suur kodune konkurent Kohila Võrkpalliklubi. Ainus kaotus tuli vastu võtta põhiturniiri võitnud Achema naiskonnalt. Matš Kohilaga läks ühtlasi ka Eesti meistriliiga arvestusse, lisaks oli TTÜ veebruaris koduses sarjas parem ka Tallinna Ülikooli ja Audentese SG/Noortekoondise naiskondadest, vahendas volley.ee.

Balti liigas jäi Maali Kanemägi arvele 52 punkti, neist kuus tulid serviässadest ja kaheksa blokis. Tema efektiivsusnäitaja oli +40. Kahes Eesti liiga võidumängudes kogus veebruarikuu parim mängija 28 punkti (efektiivsus +24). Kohtumises Tallinna Ülikooliga oli Kanemägi rünnakuprotsent 68,2, Audentese SG/Noortekoondise vastu 77,8.

Oktoobris valiti parimaks mängijaks Famila/Võru Võrkpalliklubi nurgaründaja Margot Pähn, novembris Kohila Võrkpalliklubi sidemängija Julija Mõnnakmäe, detsembris TTÜ nurgaründaja Erle Püvi ja jaanuaris Kohila naiskonna nurgaründaja Maarja Kerner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles