Lotuse uus tulikuum testisõitja andis kriitikutele vastulöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen Jorda.
Carmen Jorda. Foto: Instagram

Vormel-1 sarjas osaleva Lotuse meeskonnaga ühinenud Carmen Jorda andis oma kriitikutele vastulöögi, öeldes, et tegemist on tavalise kadedusega.

Lotus teatas veebruari lõpus, et nende tänavuse hooaja testisõitjaks on 26-aastane kaunis hispaanlanna, kelle palkamine tõi kaasa paljude inimeste imestuse ja kriitilised kommentaarid. Näiteks Jordaga paari aasta eest samasse võistkonda kuulunud iirlane Rob Cregan leidis, et hispaanlannal pole F1 masina haldamiseks piisavalt oskusi, mitmed teised automaailma kuuluvad sõitjad avaldasid lisaks arvamust, et tegemist on naljaga.

Jorda pole aga suu peale kukkunud ja andis nüüd kriitikutele vastulöögi. «Vormel-1 on tulvil kadedust,» rääkis Jorda Saksamaa väljaandele Bild. «Seal on väga vähe kokpitte, nii et ainult väga vähesed pääsevad sinna. Rob (Cregan- toim.) on ilmselgelt kade, et mina olen siin ja tema mitte. Soovin talle kõike paremat, see on kõik, mis mul öelda on,» lisas Jorda.

Varasemalt GP3 sarjas sõitnud hispaanlanna tunnistas, et alles kohaneb meeskonnaeluga. «Esmalt pean ma aru saama, kuidas meeskond töötab. Siin toimuvat ei saa võrrelda GP3 sarjaga,» selgitas Jorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles