Pareiko otsustav nädal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Levadia trennis.
Sergei Pareiko Levadia trennis. Foto: Liis Treimann

Mitu aastat Eesti jalgpallikoondises esiväravavahi rolli kandnud Sergei Pareiko jaoks on kätte jõudnud ülimalt tähtis nädal. Nimelt loodab ta järgmise seitsme päevaga leida endale välisklubi, kui seda aga ei juhtu, on ta valmis oma profikarjäärile ka joone alla tõmbama.

Pareiko tunnistas eelmisel kuul Postimehele, et 11. märtsil on ta pojal sünnipäev ja selleks ajaks tahab ta oma tuleviku osas selguse majja saada. «Seis on samasugune nagu ta oli ehk konkreetset pakkumist ei ole. Ootan veel ühe nädala ja siis otsustan, mis edasi saab,» avaldas Pareiko eile.

Talvel valitseva Eesti meistri FC Levadia trennis end vormis hoidnud Pareiko sõnul on ta pakkumise korral valmis kohe teele asuma. «Saan aru, et tööandja leidmisel on suurimaks takistuseks minu vanus. Keegi ei julge või ei taha seetõttu mulle lepingut pakkuda,» tõdes 38-aastane Sergei Pareiko. «Läbirääkimised käivad ja mingid jutud on, kuid konkreetset vastust kuskilt ei ole. Lootus ikka veel püsib. Minu poolt on kõik korras ja oleksin valmis kohe klubiga liituma.»

Samas on Pareiko mõelnud ka selle peale, kui järgmise nädala jooksul ei tule ühtegi pakkumist. «Siis tuleb teha otsus. 10. märtsi õhtul istun laua taha ja mõtlen,» rääkis Pareiko. «Eks selliseid otsuseid on raske langetada, kuid midagi ei ole teha. Kõik märgid näitavad, et kui midagi ei tule, siis tuleb ära lõpetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles