Astana leegionär litsentsi äravõtmisest: meeskond jätkab tavapärasel kursil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lars Boom of Belgium waves during the teams presentation ahead of the 2015 Tour Down Under cycling competition in Adelaide on January 17, 2015.  The Tour Down Under will be held between January 18 to 25.  AFP PHOTO / MARK GUNTER  
-- IMAGE STRICTLY RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Lars Boom of Belgium waves during the teams presentation ahead of the 2015 Tour Down Under cycling competition in Adelaide on January 17, 2015. The Tour Down Under will be held between January 18 to 25. AFP PHOTO / MARK GUNTER -- IMAGE STRICTLY RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE -- Foto: Mark Gunter/AFP

Eesti profiratturite Tanel Kangerti ja Rein Taaramäe kodumeeskonna Astana hollandlasest leegionär Lars Boom kinnitas, et tema tööandja jätkab tavapärasel kursil ning jutud World Touri litsentsi ära võtmisest pole Kasahstani klubi plaane muutnud.

«Lõpetasin just Tenerifel kahenädalase treeninglaagri, mis läks hästi. Sain just kätte oma võistlusprogrammi ja lennupiletid Pariis-Nice'ile on broneeritud,» vahendas Boomi sõnu Spordipartner.ee.

Praeguste kavade kohaselt osalevad Astana ratturid nii laupäeval toimuval Itaalia ühepäevasõidul Strade Bianche kui ka naistepäeval algaval Pariis-Nice'il.

Mäletatavasti teatas Rahvusvaheline Jalgratta Liit (UCI) eelmisel nädalal, et teeb litsentsikomisjonile ettepaneku Astanalt World Touri litsents ära võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles