Läbi aegade parim sai ametlikult rikkaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallilegendi Michael Jordani palliväljakul korda saadetud imetegusid meenutataksege siiani. Tema poolt kuulsaks mängitud Air Jordan korvpallitossud on jätkuvalt ülimalt populaarsed ning nüüd saadab meest rahaliselt edu ka NBA klubi Charlotte Bobcats omanikuna.
Korvpallilegendi Michael Jordani palliväljakul korda saadetud imetegusid meenutataksege siiani. Tema poolt kuulsaks mängitud Air Jordan korvpallitossud on jätkuvalt ülimalt populaarsed ning nüüd saadab meest rahaliselt edu ka NBA klubi Charlotte Bobcats omanikuna. Foto: SCANPIX

Mitmel puhul saab kuulda lugusid, kuidas spordimaailma suured nimed on pärast profikarjääri lõppu suutnud oma raha tuulde loopida ja sattunud seetõttu raskustesse. Läbi aegade parimaks korvpalluriks peetav Michael Jordan on aga elav tõestus, et edukad sportlased võivad lüüa läbi ka ärimaailmas. Ajakirja Forbes avaldatud värskes maailma rikkurite edetabelis on seekord värske miljardärina sees ka Jordan. Chicago Bullsi legend on aga üldse alles teine endine tippsportlane, kes suutnud end ärimehena nii kaugele tüürida.

Forbesi teatel on Jordan tänavu üks 290 inimesest, kes jõudis uue miljardärina nende edetabelisse. Lisaks tituleeris ajakiri ta kõige kuulsamaks uustulnukaks. Maailma rikkurite üldises pingerivis paigutati Jordan 1741. positsioonile, USAs on ta 513. kohal. NBA klubi Charlotte Hornetsi (praegu hoitakse idakonverentsis 10. kohta) omanik Jordan peab tabelisse tõusmise eest tänama eelkõige Microsofti tegevjuhti Steve Ballmeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles