Alonso kommenteeris avaetapist eemalejäämist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

F1 sarjas osalev McLareni meeskond teatas täna ametlikult, et märtsi keskel toimuval avaetapil ei sõida kaasa eelviimasel testisõidul avarii teinud Fernando Alonso. Hispaanlane kommenteeris seejärel arstide otsust ja teatas, et saab sellest aru.

Arstid kuulutasid 22. veebruaril Barcelonas oma McLareniga vastu seina sõitnud ja haiglasse viidud Alonso tervisliku olukorra küll heaks ning kinnitasid, et tal pole märke vigastusest, kuid samas hoiatasid, et tuleks viia minimaalseni võimalus, et lühikese aja jooksul juhtub temaga samasugune õnnetus.

Seetõttu otsustati, et Alonso 15. märtsil Austraalias toimuval hooaja avaetapil sõitma ei lähe ning hispaanlane kinnitas, et mõistab seda. «Austraalia etapist eemalejäämine on raske, aga saan arstide soovitusest aru. Võimalus, et saan 21 päeva jooksul teise peapõrutuse, ütleb selgelt (Austraalia etapile) «EI»,» kirjutas Alonso Twitteris ning andis lisatud hashtagiga mõista, et ootab juba kannatamatult hooaja teist etappi, mis toimub Malaisias 29. märtsil.

Kahekordse maailmameistri asemel istub Austraalias McLareni rooli Kevin Magnussen, tiimi teise sõitjana jätkab sel hooajal Jenson Button.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles