Eedeni naiskond asus veerandfinaalseeriat juhtima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tartu Ülikool/Eeden võitis naiste võrkpalli meistriliigas kolmes geimis Audentese SG/Noortekoondise, asudes kahe võiduni peetavat veerandfinaalseeriat juhtima. 

Tartlannade ülekaal oli kodusaalis peetud kohtumises kindel, kui Noortekoondisele loovutati geimides vastavalt 9, 11 ja 18 punkti. 65-protsendiliselt (26-st 17) rünnakuid realiseerinud Kristiine Miilen panustas võitu 21 punkti, jäädes koguni 17 punktiga plusspoolele. Elis Vennola lisas võõrustajatele 10 silma. Hanna Pajula tõi Noortekoondisele 7 punkti. Emajõelinna esindus oli selgelt edukam blokipunktide arvestuses (13-2) ja rünnakuefektiivsuses (46%-24%), vahendas volley.ee.

Põhiturniiril mängisid tartlannad Noortekoondise võõrsil üle tulemusega 3:0 ja kodusaalis 3:1. Kahe võiduni peetava veerandfinaalseeria teine vastasseis on kavas laupäeval Tallinnas. Vajadusel kolmas kohtumine toimub 10. märtsil taaskord Tartus.

Teises veerandfinaalpaaris lähevad vastamisi põhiturniiril viienda koha saavutanud Famila/Võru Võrkpalliklubi ja neljandaks tulnud Tallinna Ülikool. Seeria avavaatus on kavas laupäeval Võrus. Koha poolfinaalis on kindlustanud põhiturniiri kaks edukamat naiskonda - Kohila Võrkpalliklubi ja TTÜ. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles