Kehra tõusis ainuliidriks, Audentes kerkis kuuendaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra mängumehed
Kehra mängumehed Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 18. voorus sai HC Kehra võõrsil 37:26 (18:14) jagu Aruküla SKst ja tõusis ainuliidriks.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Dmõtro Jankovski 8 ja Jürgen Rooba 7 ning kaotajatel Kenneth Hütt, Andre Sild ja Siim-Oskar Oja võrdselt 4 tabamusega.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Me oleme aastaid hädas olnud Aruküla puurivahi Siim Normakuga ja nii ka seekord. Kui olime turvalises eduseisus, siis tahtsime kergeid väravaid saada, ent pallid põrkasid vastu Normakut. Lisaks sellele tegutsesime kohtumise alguses kaitses passiivselt.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Oleks kaotusnumbrid olnud paari värava võrra väiksemad, siis jäänuks mänguga väga rahule. Seekord leidsime üles enda liidrid, seda ka kaitses. Tuleb kõiki kiita, aga nüüd on tähtis see, et liigset rahuolu ei tekiks.»

Turniiritabelis tõusis kuuendaks Audentes, olles kodus 28:25 (13:9) üle SK Tapast. Võitjate parimateks osutusid Karl Toom 8 ja Rainer Kelk 5 väravaga, kaotajate resultatiivseimad olid Martin Adamson 9 ning Siimo Tänavots ja Sander Annula 4 tabamusega.

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: «Mäng kujunes oodatult närviliseks. Meie meeskonda kimbutas väsimus ja selle pealt tegime palju vigu. Meile tõi võidu parem võistkonnavaim ning taktika. Oli teada, et erilise hoolega jälgitakse Andris Celminšit ning seetõttu viisime mängu teise serva, kus tegutsesid hästi Karl Toom, Kristjan Ojasaar ning Leander Kallas. Paraku vigastas Celminš hüppeliigest ja peab mõneks nädalaks väljakutelt eemale jääma.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Vastane oli meist rohkem motiveeritud, tegi vähem tehnilist praaki ning hoidis oma mängujoonisest kinni. Samuti tegutses nende väravalukk paremini, kui meie omad. Audentes võitis teenitult, aga ka meil olid omad võimalused. Kui saime mängu enda kätte ja vähendasime vahe paarile väravale, siis paraku aitasid vastast mustad jõud.»

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 32 (18-st mängust), Põlva Serviti 30 (17), Viljandi HC 28 (17), HC Viimsi/Tööriistamarket 22 (17), Valga Käval 11 (17), Audentes 7 (18), SK Tapa 6 (18), Aruküla SK 4 (17) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles