Noor Eesti tennisist jõudis Soomes poolfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis
Tennis Foto: Toomas Huik

Soomes toimuval kuni 16-aastaste tennisistide 3. kategooria turniiril on Robin Erik Parts jõudnud üksikmängus pooflinaali.

Veerandfinaalis oli Partsi vastaseks venelane Mark Sekamov ja võit tuli numbritega 7:5, 6:3. Poolfinaalis on Eesti noormehel vastas turniiriks esimese paigutuse saanud Daniel Rodrigues.

Ka Siim Troostil on võimalus ennast poolfinaali mängida, kui õnnestub võita soomlane Ilari Vesanen. Neidude turniiril jõudis ainsana teise ringi Ann Maria Muuli, kes pidi seal tunnistama 2:6, 1:6 Nicoline Moller Palmgreni (Rootsi) paremust.

14.-22. veebruarini toimunud Tennis Europe U16 2. katekooria turniiril Leedus jõudsid Parts ja Henri Nael paarismängus finaali, kus peale esimeses setis seisul 5:3 omatud kolme settpalli, tuli vastu võtta valus kaotus tugevalt Ukraina paarilt Mashtakov/Rainin 6:7(5), 3:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles