Žalgiris kaotas Euroliigas Berliini Albale, Venelt 12 punkti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul).
Siim-Sander Vene (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris kohtus täna Euroliiga vahegrupis võõrsil peetud mängus Berliini Albaga ja sai 72:80 kaotuse.

Vene teenis mänguaega 29 minutit ja viskas selle ajaga 12 punkti ning võttis kaks lauapalli. Kohtumise viimasel minutil tegi eestlane oma viienda vea ja pidi mängust lahkuma. Kaunase meeskonna resultatiivseimaks kerkis 18 punktiga Arturas Milaknis. Alba kasuks viskas Reggie Redding 27 punkti.

Žalgirisel on nüüd E-vahegrupis kirjas kolm võitu ja kuus kaotust, mis annab kuuenda koha. Berliini klubil on võit rohkem ja sellega ollakse tabelis Žalgrise ees.

Mängu eel:

Žalgiris on vahegrupiturniiril viimasel ajal olnud üsna heas hoos, viimasest kolmest mängust on võidetud kaks. Ent ka Alba on viimasel ajal näidanud häid esitusi, alistati tiitlikaitsja Tel Avivi Maccabi ja Barcelonale jäädi alla alles lisaajal.

Vahegrupiturniiri avamängu võitis Leedu klubi 75:62.

Tänase mängu võitja jääb ühe võidu kaugusele vahegrupi neljandast kohast, seega on mängul oluline roll. Nii Albal kui Žalgirisel on enne tänast E-grupis kirjas kolm võitu ja viis kaotust, millega ollakse vastavalt viiendal-kuuendal kohal.

Vaata tabeliseisu!

Kohtumine algab kell 21.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles