Tehasesõitjatest neljapaat ja katsetamise võimalus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel aastatel on Eesti esinduspaadiks olnud neljapaat koosseisus Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.
Viimastel aastatel on Eesti esinduspaadiks olnud neljapaat koosseisus Kaur Kuslap (vasakult), Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti sõudmisparemik jõudis sel nädalal Horvaatiasse. Üheskoos hakatakse valmistuma hooajaks, mille kulminatsiooniks on 30. augustist kuni 6. septembrini Prantsusmaal Aiguebelette’is peetav MM, kus jagatakse välja suurem osa järgmise aasta Rio de Janeiro olümpiamängude piletitest. Võrreldes eelnevate aastatega harjutab sel korral kogu meie paremik koos Matti Killingu käe all. Horvaatias on Killingul plaanis proovida mehi ka erinevates paatides ning mõnda neist soovitakse proovida ka 11.–12. aprillini toimuval Horvaatia Openil.

Eesti sõudeparemik kihutas Horvaatiasse autodel, kuna seal on tänavu kavas pidada mitu laagrit ja iga sportlase jaoks võeti kaasa ühepaat ning lisaks sõidutati sinna ka neli kahepaati. Sportlastest osalevad laagris neljapaadi liikmed Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap, mullu koos kahepaadil sõudnud Andrei Jämsä ja Tõnu Endrekson, A-koondislaseks pürgiv Joosep Laos, U23 koondislane Geir Suursild ning meie parim naissõudja Kaisa Pajusalu. Lisaks peatreenerile on koondise laagris kaasas ka füsioterapeut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles