Ferrari edusammud pakuvad Räikkönenile rahulolu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen Ferrari roolis.
Kimi Räikkonen Ferrari roolis. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna Maurizio Arrivabene tunnistas, et meeskond on talvel teinud märgatavaid edusamme ning tulemustega on rahul ka tiimi piloodid Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel.

Ferrari jaoks oli eelmine hooaeg katastroofiline ning seejärel tehti mitmeid muudatusi ka isikkoosseisus. Mullu novembris tiimibossi kohale asunud Arrivabene sõnas, et hooajaeelsetel testidel suudeti oma eesmärgid saavutada, kuid liiga suuri lootusi nad siiski veel ei hellita, vahendab Fox Sport.

«Vormel käitub oodatult. Eelmisel hooajal meeskonda kuulunud Kimi Räikkönen näeb edasiminekut, ka Sebastian Vettel on olukorraga rahul,» teatas Arrivabene. «Lootusi ei maksa siiski väga suureks ajada, kuna ka teised meeskonnad ei maga.»

«Võrreldes konkurentidega oskame umbes oma võimalusi hinnata, kuid samas teame, et kõik kasutavad hooaja eel erinevaid strateegiaid,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles