Eesti korvpalliliiga kuu parim mängija on Domagoj Bubalo

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallimeistrivõistluste veebruari parimaks mängijaks valiti TYCO Rapla keskmängija Domagoj Bubalo.
Eesti korvpallimeistrivõistluste veebruari parimaks mängijaks valiti TYCO Rapla keskmängija Domagoj Bubalo. Foto: Eesti korvpalliliit

Eesti korvpallimeistrivõistluste veebruari parimaks mängijaks valiti TYCO Rapla keskmängija Domagoj Bubalo.

Veebruarikuus võitis TYCO Rapla viiest mängust neli ning kindlustas kolmandat positsiooni. Ainuke kaotus tuli tabeli teise Tartu Rocki vastu. Jaanuarikuus Raplaga liitunud Bubalo panustas keskmiselt 17,4 punkti ja 8,8 lauapalli mängus. Rocki vastu rassis 23-aastane horvaat väljakul 36 minutit ning tõi 20 punkti ja 9 lauapalli.

Enne Raplaga liitumist kuulus 2.12 pikk Bubalo kodumaa klubikorvpalli lipulaeva, Aadria liigas mängiva KK Zadari koosseisu. Varasemalt on mees kuulunud veel Horvaatia klubidesse Jolly JBS, Zabok, KK Zagreb ning naaberriigi Bosnia võistkonda Siroki Primorka. Bubalo on kõikides vanuseklassides kuulunud Horvaatia noortekoondisesse ning mänginud Euroopa meistrivõistluste A-divisjoni turniiridel.

Veebruari parima valimisel edestas Domagoj Bubalo hääletusel meeskonnakaaslast Rait-Riivo Laanet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles