Taas selga vigastanud Nõlvaku osalemine finaalturniiril on lahtine

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak.
Kusti Nõlvak. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Schenker liiga finaalturniiri võõrustavat TTÜ meeskonda tabas sel nädalal suur ehmatus, kui sidemängija Kusti Nõlvak vigastas taas selga. Hetkel on tema osalemine nelja parema meeskonna mõõduvõtul lahtine.

Teisipäevasel treeningul tegi Nõlvak pealtnäha süütus olukorras seljale liiga ja pole seetõttu sel nädalal trenne kaasa saaanud teha. Eelmisel hooajal kahel korral seljaoperatsioonil käinud Nõlvakul on TTÜ selle hooaja edus väga kandev roll ja temata muutuks meeskonna mäng kardinaalselt.

«Veerandfinaalmängud Rakverega olid väga rasked ja tundsin nädala alguses väsimust ning püüdsin trennis pisut rahulikumalt võtta. Aga ühel spurdil käis mingi valu läbi ja selg jäi kangeks ning valulikuks,» kirjeldab mängumees juhtunut. «Arstil pole ma käinud aga füsioterapeut Risto Jamnes on minuga tegelenud. Sellist närvivalu pole nagu eelmistel kordadel, ent selg annab tunda. Ehk reedel saan treeningul kaasa teha.»

Seega pole selge, kas ta saab TTÜd poolfinaalis Tartu Bigbanki vastu aidata või ei. «Loomulikult tahan väga mängida ja meeskonda aidata, aga samas on eelmiste kordade tõttu hirm, et asi läheb taas väga halvaks. Seetõttu pole ka nädalavahetuse osas midagi otsustanud, loodan, et läheb paremaks ja saan kaasa teha, aga praegu on seda vara öelda,» lisas Nõlvak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles