Henrik Ojamaa noorem vend liitus valitseva Eesti meistriga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Ojamaa
Hindrek Ojamaa Foto: Gertrud Alatare

Levadia jalgpalliklubi sõlmis täna kaheaastase töölepingu 19-aastase kaitsja Hindrek Ojamaaga, kes on Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa noorem vend.

Hindrek Ojamaa on JK Kotkas-Juuniori ja FC Levadia oma kasvandik ning ühtlasi klubis treenitud mängija. Viimastel aastatel kuulus Ojamaa lühikest aega Nõmme Kalju FC ja Tartu JK Tammeka ridadesse.

«Uhke tunne on Eesti meistriga leping sõlmida. Olen väga rahul,» tunnistas Ojamaa FC Levadia pressiteenistusele.

Uue hooaja peamise eesmärgina näeb Ojamaa eelkõige isiklikku edasiminekut. «Tahan iga päev kõvasti treenida ja mängijana areneda ning loodan Premium Liigas natuke mänguaega saada. Meeskonnas on Eesti koondislaste ja tugevate välismängijate näol suurepärased eeskujud kelle järgi joonduda. Näiteks Dmitri Kruglovilt on mul väga palju õppida,» ütles Ojamaa.

FC Levadia peatreener Marko Kristal tunneb Ojamaa tagasituleku üle heameelt. «Hindrek on andekas noor mängija, keda ootab ees kohanemine meie meeskonnaga ning oma potentsiaali realiseerimine. Tippu jõudmiseks tuleb tal teha palju tööd, kõik sõltub ainult temast endast. Treenerina üritan teda aidata nii palju kui suudan,» sõnas Kristal.

Ojamaa kannab FC Levadia esindusmeeskonnas ärgi numbriga 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles