Manny Pacquiao treener süüdistab Mayweatheri käsilasi ettevalmistuste rikkumises

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao.
Manny Pacquiao. Foto: SCANPIX

Poksimaailm ootab kannatamatult maikuu algust, kui supermatšis kohtuvad Floyd Mayweather ja Manny Pacquiao. Mõlemad mehed on asunud eesootavaks kohtumiseks valmistuma, kuid Pacquiao treeneri sõnul on Mayweatheri abimeeskond õõnestamas nende jalgealgust.

Pacquiao treener Freddie Roach väitis Briti tabloidi DailyMaili veergudel, et Mayweatheriga koostööd tegev Al Haymon on ära ostnud mitmed Pacquiao potentsiaalsed sparringupartnerid, häirides sellega 36-aastase Filipiinide poksija ettevalmistust.

«Ma otsin sparringupartnereid, aga Al Haymoni käsilased helistavad neile ja pakuvad rohkem raha selle eest, et nad jätaksid tulemata,» kurtis Roach, kes lisas, et siiski on tal õnnestunud hankida Pacquiaole mõned sobivad paarilised.

«Aga ma ei muretse nende kuttide pärast, sest meil on Mannyle selle matši jaoks neli väga head partnerit, kõik on Mayweatherile sarnase stiiliga,» lisas Roach.

Mayweather ja Pacquiao kohtuvad 2. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles