Vabatantsule pääsenud Eesti uisutaja: oleme väga rahul

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Eesti jäätantsijad Marina Elias ja Denis Koreline tegid Tallinnas toimuval iluuisutamise juunioride MMil korraliku lühikava ning teenisid kohtunikelt 41,62 punkti.
Noored Eesti jäätantsijad Marina Elias ja Denis Koreline tegid Tallinnas toimuval iluuisutamise juunioride MMil korraliku lühikava ning teenisid kohtunikelt 41,62 punkti. Foto: Tairo Lutter

Iluuisutamise juunioride MMil said Eesti jäätantsijad Marina Elias ja Denis Koreline lühikavas 19. koha hooaja parima tulemusega 41.62. Vabatantsu esitab Eesti paar laupäeval.

Marina Eliase sõnul oli kodujääl hea sõita ning publiku toetus aitas kindlasti heale esitusele kaasa. «Oleme väga rahul, et suutsime näidata oma selle hooaja parimat tulemust, kindlasti tulid kasuks ka eelmisel aastal MMil saadud kogemused,» lisas ta.

Jäätantsus juhivad lühitantsu järel venelased Anna Janovskaja ja Sergei Mozgov, kes edestavad veidi rohkem kui punktiga teisel kohal olevat Kanada paari Mackenzie Bent ja Garret MacKeeni. Kolmandale kohale jäid USA uisutajad Lorraine McNamara ja Quinn Carpenter.

Jäätantsu medalid jagatakse laupäeval algusega 13.30.

Neljapäeva õhtul selgusid esimesed maailmameistrid. Paarissõidu kullaheitluses suutsid lühikava järel saavutatud esikohta hoida Hiina paarissõitjad Xiaoyu Yu ja Yang Yin, kes tulid maailmameistriteks teist aastat järjest. Teise kohaga pidid leppima Kanada esindajad Julianne Seguin ja Charlie Bilodeau, kes olid teised ka vabakavas ja jäid kokkuvõttes hiinlaste selja taha kahe ja poole punktiga. Pronksmedali võitsid vabakavas ebaõnnestunud venelased Lina Fedorova ja Maxim Miroshkin.

Reedel alustavad võistlust meesüksiksõitjad. Samuel Koppel on loositud teise stardigruppi ja läheb jääle orienteeruvalt kell 11.15. Õhtul selguvad naisteüksiksõidu maailmameistrid, kus lühikava järel juhivad venelannad Evgenia Medvedeva ja Serafima Sakhanovich. Võistlus algab Tondiraba Jäähallis 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles